Nog

dagen tot de start van Tour de France Femmes in Valkenburg

Zaterdag 7 september 2024

Philippe Gilbert Cauberg Classic

Philippe Gilbert Cauberg Classic is opgebouwd uit een aantal verschillende lussen. Elke lus is ongeveer 30 tot 45 km lang. 

Philippe Gilbert Cauberg Classic

Stap op zaterdag 7 september tijdens de Philippe Gilbert Cauberg Classic in de voetsporen van de onbetwiste koning van de Cauberg, Philippe Gilbert.

Geniet van de mooiste routes door het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland en de grensregio met alle bekende beklimmingen uit het Amstel Gold Race parcours en verwonder je over de prachtige vergezichten onderweg. De Philippe Gilbert Cauberg Classic serveert het vertrouwde spervuur aan klimmetjes op de smalle wegen van Zuid-Limburg. De vorm van de dag bepaalt deze editie welke afstand je fietst! We hebben de volledige toertocht (+-165km) namelijk opgesplitst 4 losse lussen van elk 30 tot 45 kilometer. Rustig het seizoen beginnen? Dan kies je gewoon voor één enkele lus. Wil je kilometers maken? Dan fiets je de 4 lussen gewoon achterelkaar! Kortom, de perfect toertocht door Valkenburg en het Zuid-Limburgse Heuvelland voor elk niveau.

Weetjes

Dit wielerevenement in de vorm van een recreatieve toertocht door Zuid-Limburg biedt voor ieder wat wils. Kies jij voor één enkele, vlakke lus? Of rijg je de verschillende lussen aan elkaar? Wat je niveau ook is, er is een afstand voor de die-hard en de minder getrainde deelnemer. Zelfs op een stadsfiets is het mogelijk deze kortste afstand te rijden. Of rij jij liever de graveltocht? In dat geval hebben we ook twee prachtige lussen voor je, op basis van het WK Gravel Series en het LtD Gravelfest naar het plateau van Beekdaelen. Vergis je niet, gravelkilometers zijn een stuk zwaarder en uitdagender dan asfaltkilometers.

Partners van Philippe Gilbert Cauberg Classic

Aanmelden

Schrijf je in via de website:

Nieuws

17/06/2024

Fiets met je dokter groot succes

29/05/2024

Fit & Gezondheidstesten en E-bike Kennismaking groot succes

10/05/2024

Tweede editie ‘Fiets met je dokter’

06/05/2024

Aftellen tot aan de start van de Tour de France Femmes etappe

01/05/2024

In Valkenburg begint het aftellen tot de Tour de France Femmes nu al

Aankomende events

2024

Thermae2000 gezonde activiteiten voor iedereen

Eind juni - Begin september

Pumptrack

Zaterdag 22 juni 2024

Theatervoorstelling ‘Fractie van een Seconde’

28 & 29 juni 2024

Eroica Valkenburg

Vrijdag 28 juni 2024

Aquagames

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Sportzomer Valkenburg? Hieronder vind u een aantal van vragen die vaak door worden gesteld. Staat het antwoord hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar vind ik meer informatie over de evenementen?

Ieder evenement van Sportzomer Valkenburg heeft een eigen pagina op deze website met daarop het laatste nieuws en informatie over het betreffende evenement. Ga naar de evenementen-pagina en klik op het evenement waar je meer informatie van wenst.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik partner worden?

Dat kan zeker. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op de partner-pagina van deze website vind je een overzicht van alle huidige partners van Sportzomer Valkenburg.

Welke evenementen vallen onder Sportzomer Valkenburg?

Op de evenementen-pagina van deze website staat een volledig overzicht van alle evenementen die onder Sportzomer Valkenburg vallen.