Nog

dagen tot de start van Tour de France Femmes in Valkenburg

Sportzomer Valkenburg

De start van de derde etappe van de ‘Tour de France Femmes’ vanuit Valkenburg is een mooie kans om het sporten in deze regio op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen verder te stimuleren.

De focus van de activiteiten die tijdens de Sportzomer Valkenburg worden georganiseerd liggen op een grote mate van toegankelijkheid en bovenal, sportief plezier maken voor jong en oud!

De Sportzomer Valkenburg bestaat uit een groot aantal sportactiviteiten die tussen maart en augustus 2024 worden georganiseerd in Valkenburg en de omliggende gemeenten. Zie de activiteitenkalender voor een overzicht en doe mee!

Side Events / Breedtesport

Het plaatsvinden van dit evenement is een mooie kans voor de breedtesport om aan te haken met als doelstelling het bevorderen en stimuleren van sport- & bewegingsparticipatie op diverse niveaus. Door middel van samenwerking, beleidsvorming en concrete initiatieven streven we samen met partners en betrokkenen ernaar om een gezonde en inclusieve sportcultuur te bevorderen. Hierbij ligt de focus op toegankelijkheid en plezier voor een breed scala aan deelnemers. Het project zal ‘sportzomer Valkenburg’ gaan heten.