Nog

dagen tot de start van Tour de France Femmes in Valkenburg

8 t/m 11 augustus 2024

Heuvelland 4-daagse

De Heuvelland4daagse is een wandel4daagse met als doel wandelaars te laten genieten van de natuur, bezienswaardigheden en cultuur in Zuid-Limburg.

Heuvelland 4-daagse

Tussen 8 en 11 augustus vindt alweer de 35e editie van de Heuvellandvierdaagse plaats. Dit unieke vierdaagse wandelevenement heeft als voornaamste doel om wandelaars te laten genieten van de natuur, bezienswaardigheden en de cultuur in Zuid-Limburg. De wandelingen voeren door het heuvelachtige Limburgse landschap rondom Valkenburg aan de Geul. Hierbij kan worden gekozen uit maar liefst vijf afstanden: 7-14-21-28 en 42 kilometer.  Meedoen aan deze vierdaagse is voor iedereen mogelijk, zeker de afstand van 7-14 en 21 km is goed te doen zonder dat hiervoor trainingen nodig zijn. Op de verzorgingsposten wordt vanuit de Sportzomer fruit uitgedeeld en worden op routes waar kinderen meelopen kinderactiviteiten georganiseerd.

Partners van Heuvelland 4-daagse

Aanmelden

Voor meer informatie en inschrijven zie deze link:

Nieuws

29/05/2024

Fit & Gezondheidstesten en E-bike Kennismaking groot succes

10/05/2024

Tweede editie ‘Fiets met je dokter’

06/05/2024

Aftellen tot aan de start van de Tour de France Femmes etappe

01/05/2024

In Valkenburg begint het aftellen tot de Tour de France Femmes nu al

29/04/2024

Valkenburg maakt zich op voor bomvolle sportzomer

Aankomende events

2024

Thermae2000 gezonde activiteiten voor iedereen

Donderdag 16 juni 2024

2e Limburg Cycling Kids Experience

Eind juni - Begin september

Pumptrack

Zaterdag 22 juni 2024

Theatervoorstelling ‘Fractie van een Seconde’

28 & 29 juni 2024

Eroica Valkenburg

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Sportzomer Valkenburg? Hieronder vind u een aantal van vragen die vaak door worden gesteld. Staat het antwoord hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar vind ik meer informatie over de evenementen?

Ieder evenement van Sportzomer Valkenburg heeft een eigen pagina op deze website met daarop het laatste nieuws en informatie over het betreffende evenement. Ga naar de evenementen-pagina en klik op het evenement waar je meer informatie van wenst.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik partner worden?

Dat kan zeker. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op de partner-pagina van deze website vind je een overzicht van alle huidige partners van Sportzomer Valkenburg.

Welke evenementen vallen onder Sportzomer Valkenburg?

Op de evenementen-pagina van deze website staat een volledig overzicht van alle evenementen die onder Sportzomer Valkenburg vallen.