Nog

dagen tot de start van Tour de France Femmes in Valkenburg

Revélo

Stel je kind wil sportief gaan fietsen. Dat is natuurlijk super, maar daar komt veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan kleding, helm, schoenen en ook nog een fiets. De aanschaf van een fiets is duur en dan groeien sommige kinderen ook nog eens sneller dan dat ze kunnen fietsen.
Om de kosten van een fiets betaalbaar te maken, biedt Revélo Kids Bikes samen met Limburg Cycling de mogelijkheid om een fiets te huren voor een bedrag vanaf € 15,- per maand met een jaarlijks gratis onderhoudsbeurt. Daarnaast zal de fiets meegroeien met het kind! Hiermee wordt bedoeld dat het kind kan starten met een 20” fiets en door kan groeien naar een 26” fiets.

Qua leeftijd is er dus vanaf 6 t/m 14 jaar een fiets in de juiste maat beschikbaar. Voor wat betreft de fietsen kan er uit zowel een racefiets, mountainbike als ook voor BMX gekozen worden. De mountainbikes zullen pas voor kinderen vanaf 8 jaar beschikbaar zijn.

Ander groot voordeel van een huurfiets is dat er altijd een goede fiets wordt geleverd. Zo zijn de hoge aanschaf- en afschrijvingskosten van een nieuwe fiets er niet en je hoeft zelf niet op internet te zoeken naar een betaalbare (2e hands) fiets. Jouw kind heeft dus altijd een betrouwbare en goede fiets in de juiste maat!