Nog

dagen tot de start van Tour de France Femmes in Valkenburg

Negen

Negen, ontstaan in 2009 toen Roy en Daniëlle samen besloten de handen ineen te slaan. Onze missie was vanaf het begin duidelijk. We wilden het verschil maken, door durf en ondernemerschap.

Ondertussen is Negen enorm gegroeid, zeker sinds de overstap naar SX Eindhoven in 2014. We kwamen in SX met z’n drieën en waren zeven jaar later met ruim 40 medewerkers klaar voor de volgende stap: onze eigen thuisbasis.

En die hebben we gevonden bij De Kapelanie in Meijel. En al die jaren zorgt een enthousiast team van spelbepalers voor veel beweging in Zuid-Oost Nederland. Onze dienstverlening is de afgelopen jaren mee gegroeid. We zijn nu dé organisatie op het gebied van sport en bewegen met maatschappelijke impact. Dat betekent dat we ook steeds meer programma’s inzetten om kwetsbare mensen mee te laten doen. En daarbij voeren we niet alleen uit maar zijn we als regisseur ook verbonden aan de lokale gemeenschap en netwerken en borgen we een duurzame beweging. We willen de komende jaren nog meer impact maken op lokaal niveau samen met toekomstbestendige verenigingen en maatschappelijke partners. En daarbij altijd gaan voor een 9!