Nog

dagen tot de start van Tour de France Femmes in Valkenburg

12 t/m 14 augustus 2024

Place Tour de France Femmes – Belevingsplein

Place Tour de France Femmes – Belevingsplein

Tussen 12 en 14 augustus wordt met de ‘Place Tour de France Femmes’ een compleet ‘Belevingsplein’ gerealiseerd op het Theodoor Dorrenplein in het centrum van Valkenburg.

Waan je in de wereld van een topsporter en maak kennis met de wielersport. Vanaf 12 augustus strijkt een heuse wielerkaravaan neer waarin beleving, sport en bewegen centraal staat. Bezoek op woensdag de renners van de toekomst bij de teampresentatie van de Watersley R+D Cycling Teams. Daarnaast vinden tal van andere activiteiten plaats waaronder een uitdagend fietsparcours voor de jeugd, staan er verschillende stands van fietsmerken, wordt een petanque baan aangelegd, kunnen (E-)bikes getest worden, vinden er wielercafés plaats, is er live muziek en zijn alle Nederlandse Tour de France Femmes etappes op een groot scherm live te volgen.

Partners van Place Tour de France Femmes – Belevingsplein

Nieuws

17/06/2024

350 kinderen proeven aan de wielersport

17/06/2024

Fiets met je dokter groot succes

29/05/2024

Fit & Gezondheidstesten en E-bike Kennismaking groot succes

10/05/2024

Tweede editie ‘Fiets met je dokter’

06/05/2024

Aftellen tot aan de start van de Tour de France Femmes etappe

Aankomende events

7 dagen in de week

Shimano Experience Center

2024

Thermae2000 gezonde activiteiten voor iedereen

Eind juni - Begin september

Pumptrack

Zaterdag 22 juni 2024

Theatervoorstelling ‘Fractie van een Seconde’

28 & 29 juni 2024

Eroica Valkenburg

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Sportzomer Valkenburg? Hieronder vind u een aantal van vragen die vaak door worden gesteld. Staat het antwoord hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar vind ik meer informatie over de evenementen?

Ieder evenement van Sportzomer Valkenburg heeft een eigen pagina op deze website met daarop het laatste nieuws en informatie over het betreffende evenement. Ga naar de evenementen-pagina en klik op het evenement waar je meer informatie van wenst.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik partner worden?

Dat kan zeker. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op de partner-pagina van deze website vind je een overzicht van alle huidige partners van Sportzomer Valkenburg.

Welke evenementen vallen onder Sportzomer Valkenburg?

Op de evenementen-pagina van deze website staat een volledig overzicht van alle evenementen die onder Sportzomer Valkenburg vallen.