Nog

dagen tot de start van Tour de France Femmes in Valkenburg

Woensdag 29 mei 2024

Fit- en Gezondheidstesten, E-bike kennismaking

Fit- en Gezondheidstesten, E-bike kennismaking

Op woensdag 29 mei staan de Fit & Gezondheidstesten en- E-bike kennismaking voor senioren op de agenda bij het Shimano Experience Center in Valkenburg.

Onder professionele begeleiding van Negen en Podotherapie Hermanns worden Fit & Gezondheidstesten afgelegd om conditie, spierkracht, balans en flexibiliteit te meten. Na de testen worden de resultaten besproken en krijgen de deelnemers een persoonlijk (beweeg)advies.

Aansluitend aan de gezondheidstesten wordt de mogelijkheid geboden om op twee niveaus deel te nemen aan de kennismaking met een (nieuwe) E-Bike. Test onder het toeziend oog van twee instructeurs de nieuwste modellen uit en neem de tijd om te ervaren welke e-bike het beste past qua behoeften en rijstijl.

De E-bike test duren één uur en vinden plaats van:

11:15 – 12:15 uur en

15:45 – 16.45 uur

Deelname aan de ‘E-bike kennismaking’ is geen verplicht onderdeel van de fit- en gezondheidstesten. Wilt u hier wel gebruik van maken? Vermeld dit dan bij uw aanmelding.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de fit- en gezondheidstest en/of fiets? Neem dan contact op met beweegcoach Franco via franco@negen.nl.

Partners van Fit- en Gezondheidstesten, E-bike kennismaking

Aanmelden

Deelname aan de clinic is geen verplicht onderdeel van de fit- en gezondheidstesten. Wilt u hier wel gebruik van maken? Vermeld dit dan bij uw aanmelding Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de fit- en gezondheidstest en/of fietsclinics? Neem dan contact op met beweegcoach Franco via franco@negen.nl.

Nieuws

17/06/2024

350 kinderen proeven aan de wielersport

17/06/2024

Fiets met je dokter groot succes

29/05/2024

Fit & Gezondheidstesten en E-bike Kennismaking groot succes

10/05/2024

Tweede editie ‘Fiets met je dokter’

06/05/2024

Aftellen tot aan de start van de Tour de France Femmes etappe

Aankomende events

7 dagen in de week

Shimano Experience Center

2024

Thermae2000 gezonde activiteiten voor iedereen

Eind juni - Begin september

Pumptrack

Zaterdag 22 juni 2024

Theatervoorstelling ‘Fractie van een Seconde’

28 & 29 juni 2024

Eroica Valkenburg

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Sportzomer Valkenburg? Hieronder vind u een aantal van vragen die vaak door worden gesteld. Staat het antwoord hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar vind ik meer informatie over de evenementen?

Ieder evenement van Sportzomer Valkenburg heeft een eigen pagina op deze website met daarop het laatste nieuws en informatie over het betreffende evenement. Ga naar de evenementen-pagina en klik op het evenement waar je meer informatie van wenst.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik partner worden?

Dat kan zeker. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op de partner-pagina van deze website vind je een overzicht van alle huidige partners van Sportzomer Valkenburg.

Welke evenementen vallen onder Sportzomer Valkenburg?

Op de evenementen-pagina van deze website staat een volledig overzicht van alle evenementen die onder Sportzomer Valkenburg vallen.